Resident Matters – Winter 2020

Residents Matters – Winter 2020

Christmas Quiz 2020 – Questions & Answers

Question 1: What are the two other most popular names for Santa Claus?
Answer: Kris Kringle and Saint Nick

Question 2: Elvis isn’t going to have a white Christmas he’s going to have a….
Answer: Blue Christmas

Question 3: What do people traditionally put on top of a Christmas tree?
Answer: An angel

Question 4 : In Home Alone, where are the McCallisters going on vacation when they leave Kevin behind?
Answer: Paris

Question 5: In the classic, How The Grinch Stole Christmas, the Grinch was described with three words. What are they?
Answer: Stink, stank, stunk

Question 6: In which modern-day country was St. Nicholas born in?
Answer: Turkey (
originally Patara, a city in the ancient district of Lycia, in Asia Minor)

Question 7: In the movie It’s A Wonderful Life, what happened every time a bell rang?
Answer: An angel got his wings

Question 8: What words follow “Silent Night” in the song?
Answer: Holy night

Question 9: Which Hollywood actor played six different roles in The Polar Express?
Answer: Tom Hanks

Question 10: What did the other reindeer not let Rudolph do because of his shiny red nose?
Answer: Join in any reindeer games

Question 11: How many ghosts show up in A Christmas Carol?
Answer: Four

Question12: Where was baby Jesus born?
Answer: In Bethlehem

 

 

Request a call back